|
|
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
01/07/2019 |
Data da última atualização: |
06/06/2023 |
Tipo da produção científica: |
Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Autoria: |
MONTEIRO, R. P.; MACHADO, R. L. P.; MORAES, M. C. de; PORTES, P. C. de A. |
Afiliação: |
RODRIGO PARANHOS MONTEIRO, CTAA; ROBERTO LUIZ PIRES MACHADO, CTAA; MARCELO CIARAVOLO DE MORAES, CTAA; PAULO CESAR DE ALMEIDA PORTES, CTAA. |
Título: |
Projeto de referência para a Casa do Queijo (Queijaria). |
Ano de publicação: |
2018 |
Fonte/Imprenta: |
In: MONTEIRO, R. P.; MATTA, V. M. da (Ed.). Queijo Minas artesanal: valorizando a agroindústria familiar. Brasília, DF: Embrapa, 2018. cap. 5, p. 71-81. |
Idioma: |
Português |
Thesagro: |
Tecnologia de Alimento. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/199141/1/cap-5-queijo-minas-p-71-a-81.pdf
|
Marc: |
LEADER 00585naa a2200157 a 4500 001 2110227 005 2023-06-06 008 2018 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aMONTEIRO, R. P. 245 $aProjeto de referência para a Casa do Queijo (Queijaria).$h[electronic resource] 260 $c2018 650 $aTecnologia de Alimento 700 1 $aMACHADO, R. L. P. 700 1 $aMORAES, M. C. de 700 1 $aPORTES, P. C. de A. 773 $tIn: MONTEIRO, R. P.; MATTA, V. M. da (Ed.). Queijo Minas artesanal: valorizando a agroindústria familiar. Brasília, DF: Embrapa, 2018. cap. 5, p. 71-81.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Soja. |
Data corrente: |
28/10/2003 |
Data da última atualização: |
24/04/2018 |
Autoria: |
BERTAGNOLLI, P. F.; BONATO, E. R.; COSTAMILAN, L. M.; LINHARES, A. G.; ALMEIDA, L. A. de; KIIHL, R. A. de S. |
Afiliação: |
PAULO FERNANDO BERTAGNOLLI, CNPT; EMÍDIO RIZZO BONATO, CNPSo; LEILA MARIA COSTAMILAN, CNPT; AROLDO GALLON LINHARES, CNPT; LEONES ALVES DE ALMEIDA, CNPSo; ROMEU AFONSO DE SOUZA KIIHL, CNPSo. |
Título: |
BRS 154, a soybean cultivar of broad adaptation. |
Ano de publicação: |
2002 |
Fonte/Imprenta: |
Crop Breeding and Applied Biotechnology, Londrina, v. 2, n. 1, p. 159-160, mar. 2002. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The soybean [Glycine max (L.) Merrill] cultivar BRS 154, originated from a crossing between Embrapa1 x Braxton, was developed by Embrapa Wheat along with Embrapa Soybean. The cultivar BRS 154 was released in 1998 and designed to be cropped in southern Brazil. It has a high yield potential and good adaptation under no-tillage. It has field resistance to soybean stem canker, caused by Diaporthe phaseolorum f. sp. meridionalis, and is resistant to brown stem rot, caused by Phialophora gregata , frogeye leaf spot, caused by Cercospora sojina, powdery mildew, caused by Microsphaera diffusa, and bacterial pustule, caused by Xanthomonas axonopodis pv. glycines. . |
Palavras-Chave: |
Cultivar; Cultivar description; Descrição; Melhoramento genético. |
Thesagro: |
Glycine Max; Soja. |
Thesaurus NAL: |
plant breeding. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/175924/1/c8128f42-4c43-6b81.pdf
|
Marc: |
LEADER 01400naa a2200265 a 4500 001 1465784 005 2018-04-24 008 2002 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aBERTAGNOLLI, P. F. 245 $aBRS 154, a soybean cultivar of broad adaptation. 260 $c2002 520 $aThe soybean [Glycine max (L.) Merrill] cultivar BRS 154, originated from a crossing between Embrapa1 x Braxton, was developed by Embrapa Wheat along with Embrapa Soybean. The cultivar BRS 154 was released in 1998 and designed to be cropped in southern Brazil. It has a high yield potential and good adaptation under no-tillage. It has field resistance to soybean stem canker, caused by Diaporthe phaseolorum f. sp. meridionalis, and is resistant to brown stem rot, caused by Phialophora gregata , frogeye leaf spot, caused by Cercospora sojina, powdery mildew, caused by Microsphaera diffusa, and bacterial pustule, caused by Xanthomonas axonopodis pv. glycines. . 650 $aplant breeding 650 $aGlycine Max 650 $aSoja 653 $aCultivar 653 $aCultivar description 653 $aDescrição 653 $aMelhoramento genético 700 1 $aBONATO, E. R. 700 1 $aCOSTAMILAN, L. M. 700 1 $aLINHARES, A. G. 700 1 $aALMEIDA, L. A. de 700 1 $aKIIHL, R. A. de S. 773 $tCrop Breeding and Applied Biotechnology, Londrina$gv. 2, n. 1, p. 159-160, mar. 2002.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Soja (CNPSO) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|